Novosti

Alat Onycosolve od stopala gljivica. Gdje kupiti. Cijena. Sastav. Recenzije.

Šta je to

Gljivična infekcija (mikoze) stopala je izuzetno neugodan bolest koja donosi patnju i nelagodu. Konstanta svrab, peckanje, crvenilo spriječiti da žive i rade. Napori znanstvenika stvorio Onycosolve lijek za stopala gljivice – inovativni proizvod sa patentiranim formula koja pomaže da se prevaziđu svrab, miris, itd Ne morate da se sakrije noge od drugih i pate od strašne senzacije. Spray Freshfeet noge će biti zdrav i lijep.

Prednosti

Onycosolve ima vrijedne prednosti:


 • garantirati rezultat od 100%;
 • Akcija počinje već s prvim aplikacija;
 • ima prirodnu dobro uravnotežen sastav;
 • ne izaziva neželjene efekte;
 • konzervanse, boje i GMO su potpuno odsutna u sastavu;
 • razvijen na temelju sinergijskog formula;
 • nema kontraindikacija za korištenje.

Sastav

Visoka efikasnost proizvoda zbog prirodnih sastojaka:


 • mente (eterično ulje) – pomaže da se udobno ohladi stopala, da daju ugodan miris;
 • farnezol – doprinosi brzom otklanjanju neugodnih mirisa;
 • climbazole ima efektivnu antifungalna efekte;
 • vitamin E – pomaže omekšati kožu, otkloniti ljuštenja

.

komponente Ublažavanje spriječiti stvaranje pukotina, stvarajući nevidljivu zaštitu na koži. Gljive nemaju jednu priliku da poravnaju na nju. Aktivni prirodni sastojci Climbazole i Farnesol povećati efikasnost Freshfeet protiv mikoze noktiju i stopala različitog porekla.

Rezultati istraživanja

Onycosolve lijek za stopala gljivica, koja vrši snažan i složen utjecaj:


 • eliminira neugodne mirise;
 • ulazi u aktivnu protiv gljivica;
 • pomaže u sprečavanju svrab između prstiju;
 • sprečava razvoj gljivičnih infekcija noktiju;
 • eliminira piling.

Kako se prijaviti

primjene Freshfeet jednostavno. Dovoljno da uradite procedure higijene stopala i nakon što ih je dva puta dnevno nanesite na kožu.

certifikate kvalitete

Freshfeet – efikasan protiv stopala gljivica, koji je prošao klinička ispitivanja. Sigurnost i kvalitetu proizvoda je potvrđena certifikatima. Jedinstveni kod za registraciju na pakovanju lijeka omogućava da se provjeri njegovu autentičnost na web stranici.

Gdje kupiti

Kupi original Freshfeet jednostavan: ispunite obrazac naloga na sajtu, čekati operatera poziv i potvrdite narudžbu. Nakon registracije proizvod se isporučuje u roku od 2-3 dana u St. Petersburgu i Moskvi i 7-14 dana za ostatak zemlje.

Komentari doktora

Sikorski, A. S., dermatolog najviše kategorije EM>

Foot gljiva je jedan od najčešćih problema koje sam liječiti pacijente. Dugogodišnje iskustvo omogućava da se istakne u ovom izdanju na 2 najvažnijih aspekata: higijena stopala i pravilnost primjene sredstava. Freshfeet – visoko efikasan protiv atletsko stopalo sa prirodnom sastavu. Alat je visoke kvalitete. Svakodnevno primjenom ga na noge dva puta dnevno nakon tuš, uskoro će se zaboraviti crvenilo, svrab, neprijatan miris. Freshfeet odličan za prevenciju.

Komentari kupaca

Elena, Novosibirsk 44 godina EM>

Radio je kao prodavač cijeli dan na nogama. Do večeri, između prstiju postoji jaka spaljivanje i ujutro koža je prekrivena crvene mrlje. Doktor preporučuje Freshfeet. Samo Spritz na nogama i odmah osjetiti hladan i ugodan miris. Koristite Freshfeet stalno, gljive ni ne sjećam.

Elena, Belgorod 38 godina EM>

Moj muž i dalje posjećuje bazen i teretanu, često donosi na prstima gljivica. Pokušali mnogi lijekovi, ali najbolji efekat se dobija iz Freshfeet. Drago mi je da je alat u isto vrijeme bore sa gljivicama i eliminira miris. Freshfeet pomaže poslovni put, na vikend na more. Uzmemo cijelu obitelj, ovo je pravi spasilac.

Cyril, 25 godina, Tambov EM>

radim kao konobar u skupi restoran, gdje oni traže da hodaju u cipelama. Do kraja smjene znoja svrab i neprijatan miris. Na savjet kolega počeo koristiti Freshfeet. Sprej pješice u večernjim satima nakon tuširanja. U jutarnjim satima nema crvenila, nema svraba. Svakodnevnu upotrebu alata i ukazuju na druge narode.

Marina, Perm 47 godina EM>

Nisam mislio na uhvati gljiva pa je otišla u kupatilo, a nakon nekoliko dana osjetio sam svrab između prstiju. Ubrzo je došao crvenilo. Nema sumnje o tome – gljiva. Otišao online i sastao se informacije o Freshfeet sprej. Odmah je naredio, nije očekivao paket nedeljno. Sprej riješen moj problem u samo nekoliko dana.

You may also like...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *